Referenca - Prodhimet

Prodhimet

 

Ulluqe me të gjitha elementet përcjellëse,

Mbulesa për qati me dimensione te ndryshme,

Profila hekuri per dyer e dritare të plastikës,

Gypa ventilimi këndor e harkor,

Produkte për izolime,

Distancera me dimensione të ndryshëm

 • Rreth kompanise

  Historiati i kompanise.

 • Sherbimet qe ofrojme

  Prodhimet dhe sherbimet tona me cilesi te garantuar.

 • Referenca nga puna

  Pamje nga punet e kryera te kompanis sone.

 • Na kontaktoni

  Jemi ketu ne sherbimin  tuaj.

Adresa: Rruga Agim Ramadani p.n. 61000 Viti , Republika e Kosovës│ Mob: +377 (0) 44 134 726│ Mob: + 377 (0) 44 285 965 │ Email: info@metaliku-s.com
Powered by Kristalweb.net