Per ne

Për ne

Me iniciativen e babit tonë (të ndjerit) Shaban Selman Rrahamani, ndërrmarrja filloi këtë aktivitet që nga vitet e 60-ta.


I cili e filloi dhe e ushtrojë këtë veprimtari në mënyrë shumë të suksesshme, pavarësisht teknologjisë primitive të asaj kohe.

 

Në vitet e 70-ta Babait iu bashkëngjiten edhe djemtë : Mustafa e Musahu, edhe pse ne moshë të re ishin një mbështetje e fortë fizike e morale për të.

 

Kurse viti 1976 ishte viti me i rënde si për veprimtarinë ashtu edhe për gjithë familjen ngase në mënyre tragjike papritmas nga rrufeja vdes i ati Shabani.

 

Humbja e kryefamiljarit-prijësit për një aktivitet të tillë ishte shumë e madhe, por falë angazhimit të pakompromis të 6 (gjashtë) vëllezërve Rrahmani (Mustafa, Musahu, Abdurrahmani, Abdurrahimi, Xhelali e Ramadani) veprimtaria u zgjerua, duke hap perfaqësi në Celje të Sllovenisë në vitin 1985 për të vazhduar më tej edhe në Nyon të Zvicrres ku funksion edhe sot e kësaj dite si : EcoProHome Plus SA në mbikëqyrjen e nipit Shaban Rrahmani.

 

Lufta në Kosovë e vitit 1999 ndërmerrjes sonë i shkaktoi dëme të mëdha materiale, mirëpo vendosshëmëria e vëllezërve Rrahmani bëri që ndërmarrja të ringjallet dhe të funksionojë me një teknologji më bashkëkohore të sjellë nga vendet e perëndimit.

 • Rreth kompanise

  Historiati i kompanise.

 • Sherbimet qe ofrojme

  Prodhimet dhe sherbimet tona me cilesi te garantuar.

 • Referenca nga puna

  Pamje nga punet e kryera te kompanis sone.

 • Na kontaktoni

  Jemi ketu ne sherbimin  tuaj.

Adresa: Rruga Agim Ramadani p.n. 61000 Viti , Republika e Kosovës│ Mob: +377 (0) 44 134 726│ Mob: + 377 (0) 44 285 965 │ Email: info@metaliku-s.com
Powered by Kristalweb.net