Sherbimet - Olluqet

Olluqet

 

 • Ulluqe katrore, harkore e industriale me dimensione sipas porosis
 • Kthesa te mbrendshme e te jashtëme
 • Shtusne
 • Kthesa te gypit vertikal
 • Mbajtese te olluqeve horizontale
 • Element reduktues
 • Vazhdues vertikal
 • Element per kolektim te ujit
 • Shtusne bashkdyzuese
 • Elemente per perforcim te ullukut horizontal
 • Kapak mbylles per ulluqe horizontale

 • Rreth kompanise

  Historiati i kompanise.

 • Sherbimet qe ofrojme

  Prodhimet dhe sherbimet tona me cilesi te garantuar.

 • Referenca nga puna

  Pamje nga punet e kryera te kompanis sone.

 • Na kontaktoni

  Jemi ketu ne sherbimin  tuaj.

Adresa: Rruga Agim Ramadani p.n. 61000 Viti , Republika e Kosovës│ Mob: +377 (0) 44 134 726│ Mob: + 377 (0) 44 285 965 │ Email: info@metaliku-s.com
Powered by Kristalweb.net